OBOWIĄZEK INFORMACYJNY

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 Ogólnego Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE) (dalej Rozporządzenie) oraz na podstawie Ustawy z dnia 10 maja 2018 r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. 2018,poz.1000) informujemy, że:

1.         Administratorem Państwa danych osobowych jest:

Z.H.U. „ALAN” Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka Komandytowa,
ul. Inwalidów 51, 85-749 Bydgoszcz, NIP: 554-29-32-725

Kontakt jest możliwy za pomocą telefonu: (52) 365 00 00

2.          W sprawach związanych z danymi osobowymi proszę kontaktować się z Inspektorem Ochrony Danych poprzez adres e-mail: marek.powala@wp.pl.

3.           Przetwarzanie jest niezbędne do wykonania umowy, której stroną jest osoba, której dane dotyczą, lub do podjęcia działań na żądanie osoby,której dane dotyczą, przed zawarciem umowy na podstawie art.6 ust.1 lit.b Rozporządzenia;

4.          W związku z przetwarzaniem danych w celu wskazanym powyżej, Państwa dane osobowe mogą być udostępniane innym odbiorcom lub kategoriom odbiorców. Odbiorcami danych mogą być podmioty upoważnione do odbioru Państwa danych osobowych na podstawie odpowiednich przepisów prawa;

5.       Państwa dane osobowe będą przetwarzana przez okres niezbędny do realizacji wskazanego w pkt. 3 celu przetwarzania, w tym również obowiązku archiwizacyjnego wynikającego z przepisów prawa.

6.         W związku z przetwarzaniem przez Administratora danych osobowych przysługuje Państwu:

a.       prawo dostępu do treści danych, na podstawie art. 15 Rozporządzenia;

b.      prawo do sprostowania danych, na podstawie art. 16 Rozporządzenia;

c.       prawo do usunięcia danych, na podstawie art. 17 Rozporządzenia;

d.      prawo do ograniczenia przetwarzania danych, na podstawie art. 18 Rozporządzenia;

e.       prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych, na podstawie art. 21 Rozporządzenia.

7.         W przypadku, w którym przetwarzanie Państwa danych odbywa się na podstawie zgody (tj. art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia), przysługuje Państwu prawo do cofnięcia jej w dowolnym momencie, bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

8.    Mają Państwo prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uznają, że przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy Rozporządzenia.

9.       Podanie przez Państwo danych osobowych jest warunkiem realizacji umowy. Przy czym podanie danych jest: dobrowolne, jeżeli odbywa się na podstawie Państwa zgody lub ma na celu zawarcie umowy. Konsekwencją niepodania danych będzie brak możliwości zawarcia umowy.

10.       Państwa dane nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany, w tym również
w formie profilowania.

alan akcesoria meblowe

Lokalizacja

SIEDZIBA GŁÓWNA Z.H.U. "ALAN"

Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością 

Spółka komandytowa

ul. Inwalidów 51

85-749 Bydgoszcz

Telefon

tel.+48 52 365 00 00

fax. +48 52 365 00 19

Mail

biuro@alan.bydgoszcz.pl

Lokalizacja

ODDZIAŁ TORUŃ Z.H.U. "ALAN"

Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością

Spółka komandytowa

ul. Legionów 222

87-100 Toruń

Telefon

tel.+48 56 658 91 11

fax. +48 56 658 91 12

Mail

torun@alan.bydgoszcz.pl